Elding’s meesterwerk

door apr 2, 2023Niet gecategoriseerd

Een zachte traan rolt over mijn wang.

Elding’s meesterwerk

Zij ontwaakte mij. Zij opende mijn gesloten hart. Zij heelde mijn pijnen, tot in het diepste diep. Alles hard en vast, donker en droevig stroomde weg. Zo via haar de aarde in.

Ze gaf me. Ze gaf me niet alleen ruimte. In mezelf, in elke cel. Ze gaf me een nieuw begin. Een heel mooi nieuw begin om te bouwen. Nieuw te zijn, nieuw te kiezen.

Ze gaf me de mogelijkheid te kiezen. Vanuit de liefde voor mezelf de liefde voor een ander persoon toe te laten. De ontstane ruimte te vullen met wederzijds respect en warmte. Me onvoorwaardelijk veilig kunnen voelen bij jou, mijn lief. Helemaal mezelf mogen zijn, alles kunnen delen.

Ze gaf me. Onvoorwaardelijke liefde. Ze raakte me aan. Diep in mijn ziel. Met haar zachte en krachtige paarden Ziel. Ze keek me aan en gaf me een onvoorwaardelijke stroom liefde, tot in mijn diepste diep.

Die prachtige mooie Elding. Het zeer bijzondere paard dat samen met haar eigenaresse Wieke een eenheid vormden om mij te ondersteunen in mijn proces. Elding die op 28 januari 2023 is overleden. Zij die mij als laatste met haar gave in samenwerking met Wieke de liefde voor mezelf en in mezelf deed ontwaken.

Pas nu vind ik de woorden, voor Haar die mij diep raakte. Waardoor ik weer een stuk mocht en kon groeien. Mezelf zijn. Een nieuw begin. Ik ben zo dankbaar voor dit waardevolle geschenk!!!

14-3-2023

Haar paarden vriendin Saga (het bruine paard op de foto) die haar een dag later, op 29 januari 2023 volgde in onvoorwaardelijke liefde. 30 jaar samen waren zij.

Elding heeft mij laten zien en bevestigd dat ik me verder wil verdiepen in het werken met paarden. Die hebben iets bijzonders wat de mens enorm kan helpen in traumaverwerking: onvoorwaardelijke liefde (net als andere dieren overigens).

Mocht je geïnteresseerd zijn in het werk Wieke met haar paard Elding gedaan heeft en wat ze allemaal aan ervaring heeft door jarenlang met paarden te hebben gewerkt, kun je met haar contact opnemen. Wieke is awareness trainer. Ze is te bereiken via wiekehuisman29462@gmail.com en 06-21941850

 


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld