Samen

door sep 18, 2022Niet gecategoriseerd

Het thema van een van de dagen van afgelopen week was SAMEN.

In de ochtend had ik een kennismaking met andere collega’s die nieuw zijn. We deden opdrachten om elkaar beter te leren kennen. In 2 teams beantwoordden we vragen over gemeenschappelijke dingen die we vooraf aan deze dag hadden ingevuld in een vragenlijst. Vragen die voorbij kwamen:
Wat wilde je als kind worden? Ben je een ochtend- of avondmens? Wat is je favoriete manier van vakantie vieren? Doe je aan sport? Gebruik jij meer je linker- of rechterhersenhelft?

Het was interessant om te zien hoe we SAMENwerkten met elkaar om de vragen over de scores van gemeenschappelijkheid bij de verschillende vragen te beantwoorden. Dat gold ook voor de volgende opdrachten die we vervolgens deden.

In de middag had ik mijn wekelijkse paardenles. Ja, je leest het goed: paardenles en géén paardrijles. Ik leer eerst alles over o.a. de anatomie van paarden en wandel met ze en doe oefeningen. Alles om stap voor stap te leren SAMEN te werken en zijn met het paard. Vanuit vertrouwen en geduld. Zodat het uiteindelijk een keer zo zal zijn dat ik op de rug van dat paard zit. Vanuit SAMEN deden we de oefeningen. Hield ik mijn pas in om tegelijk te lopen met het paard. Dreef ik het paard om wat harder te gaan lopen en deed het zelf ook. Leerde ik hoe ik met mijn eigen energie het paard tot stilstand kon laten komen.

In de avond had ik afgesproken met een vriendin om SAMEN te eten en delen. Dat was erg fijn om verbinding te voelen tussen ons en te delen met elkaar.

Nu denk je misschien, wat heeft dit te maken met mijn blogs?
Wil je ook met mij SAMEN een verbinding aangaan en delen wat je wilt in een veilige setting?

Er is een mogelijkheid om in een fijne ruimte of buiten af te spreken. Ik nodig je uit om contact op te nemen via info@indezon.nu of 0683906339.

Tot snel SAMEN!

Liefs, Ingrid
#samen #delen #seksueelmisbruik #helen #verbinding


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld