Boekpresentatie Kracht uit Geweld

door mei 26, 2022Niet gecategoriseerd

Donderdag 19-5-2022. Ik rijd helemaal naar Sliedrecht voor de boekpresentatie van het boek Kracht uit Geweld van stichting Kunst uit Geweld. Ik heb meegeschreven aan dit boek en mijn gedichten uit mijn bundel ‘In de Zon’ staan erin vermeld. Naast de presentatie van het boek zijn er interessante lezingen van ervaringsdeskundige Esther Veerman (oprichtster stichting Kunst uit Geweld), Ineke Boerefijn (College voor de Rechten van de Mens) en Andrea Walraven-Thissen (Internationale expert psychosociale hulpverlening). Een forum waarin vragen konden worden gesteld is het volgende inspirerende onderdeel. Daarna wordt de tentoonstelling Kracht uit Geweld officieel geopend en mogen we onze eigen kunst aanschouwen in de bibliotheek van Sliedrecht.

Wat was het een waardevolle dag om zo de gevolgen van geweld, maar ook de veerkracht van deelnemers in de schijnwerpers te plaatsen! De tentoonstelling Kracht uit Geweld is nog t/m 18 juni te zien in de bibliotheek van Sliedrecht. Ben je in de buurt, neem eens een kijkje en aanschouw de kracht van de deelnemers.

Mocht je na het lezen van dit blog nieuwsgierig zijn naar mijn gedichten en mijn gedichtenbundel, onderaan dit blog kun je de link vinden naar mijn gedichten en de bundel aanschaffen. Het boek Kracht uit Geweld is voor 18.50 te koop via deze link: boek Kracht uit Geweld.

Bron afbeeldingen: Ingrid von Weersch

Bron uitgelichte afbeelding als bijlage bij dit blog: Esther Veerman, Kunst uit Geweld.


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld