TVOH en meer

door jan 31, 2022Niet gecategoriseerd

Lieve mensen,

Ik heb afgelopen weekend een video opgenomen over de berichtgeving rondom TVOH.

Ja, dat is een week later dan dat het in het nieuws was, maar dat is mijn inziens niet erg. Gezien wat ik in de video bespreek is juist niet erg dat deze video pas een week later online is geplaatst. Het onderwerp mag actueel blijven, want dat blijft het immers ook voor de slachtoffers, daders en alle andere betrokkenen. Dat veeg je niet zomaar weer onder het tapijt, omdat er weer een ander nieuwsitem belangrijk is.

En mijn inziens is dit sowieso nog maar het topje van de ijsberg. De beerput is geopend en zal niet meer dichtgaan. Zoals Lange Frans in het liedje Een voor Allen, uitgebracht in de zomer van 2021 zingt:

 

Eet je vitaminen en je mineralen

Want er komen veel verhalen die je ziek gaan maken

 

De video die ik heb opgenomen kun je hier vinden op mijn youtube kanaal. Je kunt je trouwens erop abonneren als je wilt.

 

Ik hoop dat je er inspiratie en kracht uithaalt om de verbinding aan te gaan met de ander, niet weg te kijken en te luisteren naar zijn of haar verhaal.

 

Liefs,

Ingrid

 


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld