Kinderhandel, ritueel misbruik en pedofilie

door aug 1, 2020Niet gecategoriseerd

Uit: instagram van @wwg1wga_

Kinderhandel, ritueel misbruik en pedofilie

 

De waarheid in het licht zetten. Kinderhandel, ritueel misbruik en pedofilie onder de elite. Wereldwijd.

Dat. Gebeurt. Elke. Dag. 

 

Eergister, 31-7-2020, was het #worldagainsthumantrafficking day (wereldwijde dag tegen mensenhandel).

Het is zo belangrijk om er licht op te laten schijnen. Een onderwerp waar veel over gesproken wordt in deze Coronatijd. Niet in de gewone media, maar vooral op social media en alternatieve media. Check de podcast van Lange Frans in gesprek met Sven Dulleman bijvoorbeeld: Podcast Lange Frans Ik heb er op instagram en twitter en facebook berichten over gedeeld zoals de afbeelding van dit blog die ik op 27 juli 2020 deelde. Ook de podcast van Lange Frans met Janet Ossebaard is het kijken waard. Kijk ook haar documentaires via youtube.

De waarheid mag in het licht gezet worden. As ik naar mijn gevoel luister, roept die alleen maar: dit is de Waarheid. Hoe wreed en ongelofelijk die ook is. Er zijn zoveel kinderen slachtoffer hiervan. Er is zoveel gaande achter de schermen van het gewone COVID nieuws, zoveel goeds wordt er aangaande dit zware onderwerp eindelijk bereikt. En Trump en de zijnen hebben hierin een leidende rol. Ik bid en hoop elke dag dat er een einde komt aan deze wrede praktijken.

Nee, dit is geen complottheorie, dit is de harde, uiterst pijnlijke werkelijkheid.

 

Durf je het aan er meer over te horen en je hierover te laten raken? 

Argos heeft hierover een radio uitzending gemaakt op zaterdag 27 juni 2020. Zoo dapper, van hen en al die geïnterviewden! Ik stuur zoveel licht en liefde naar deze mensen die het hebben meegemaakt en nog meemaken. Je luistert de uitzending hier terug: “Glasscherven en duistere rituelen” Argos onderzoekt satanisch ritueel misbruik

Kijk de documentaires van Janet Ossebaard

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren?

Lees dan dit blog (Engelstalig) “6 dingen die je kan doen tegen seksuele kinderhandel”: 6 things you can do to fight child sex traffickingEr staan ook links in dit blog naar succesverhalen van overlevers.

 

Wil jij ook deel zijn van de generatie die een eind maakt aan mensenhandel en wereldwijde pedofilie en misbruik?

 


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld