Gedragen

door aug 15, 2016Niet gecategoriseerd

Sinds ik gistermiddag dit weblog op facebook heb geplaatst en heb gelinkt naar mijn eigen facebookpagina, sta ik versteld van de reacties. Wat een mooie reacties,  een hoop bezoekers, het is echt overweldigend….. Wauw!

Ik voel me echt gedragen. Want hoe eng het is om je kwetsbaar op te stellen, met ook nog een onderwerp dat taboe is en dan zulke geweldige reacties te krijgen!!!

Dank jullie wel allemaal, ik maak een diepe buiging naar jullie toe!

Dan gooi ik er nog maar een gedichtje tegenaan die de lading helemaal dekt. Als dank dat jullie mijn weblog bekijken en zo mooi reageren. Het begon met 1 iemand die tegen mij zei, is het het overwegen waard om in therapie te gaan? (Thanks, je weet wel wie) Toen voelde ik me al gedragen. En nu al helemaal.

 

Gedragen

 

In een bad van ruimte en respect

heb ik de moed

me over te geven

 

een ander gezicht

gedrenkt in liefde

te tonen

 

en te mogen kiezen

voor zacht en kwetsbaar

in al zijn facetten

 


NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld