Cadeautjes

door dec 22, 2016Overig

Het regent cadeautjes de laatste dagen. Dat past helemaal bij deze tijd van het jaar. Iemand die me krachtig noemt en stellig in mijn standpunten, iemand die me complimenten geeft over mijn blog, zomaar een mailtje ontvangen met allerlei complimenten over mijn blog en mij als persoon, de persoon voor wie ik ‘ik zie je’ heb geschreven wil mijn gedicht ingelijst hebben, complimenten onder blogs via facebook.

Wat mooi en prachtig allemaal. Wat in beweging is, wat openheid teweeg kan brengen. Bij mij en bij een ander. Dat raakt  me op een mooie manier.

Ik ga met dit fijne gevoel het nieuwe jaar straks. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren, wat ik nog ga schrijven op dit blog.

Ik wens in ieder geval dat er veel zachts en moois en warms gebeurd in ieders leven. En wanneer dat dan te rooskleurig is: dat er iemand is die je de hand reikt als het niet zo voelt en als je hulp nodig hebt.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld